Skip to main content

Asiakastiedote: Maskisuositus yleisissä tiloissa voimaan

Noudatamme Urhea-hallissa viranomaisten ohjeistuksia Suomen viranomaisten tiukentamien terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti. 

Maskin käyttösuositus astuu välittömästi voimaan Urhea-hallin aulassa, käytävillä ja yleisissä tiloissa. Suositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Urheilusuorituksen aikana ei tarvitse käyttää maskia. Henkilökuntamme käyttää maskia.

Pidetään myös yhdessä edelleen kiinni hyvästä käsihygieniasta ja yskitään hihaan. Sairaana ei tulla harjoituksiin. Välineet puhdistetaan käytön jälkeen desinfiointiliinalla, desinfiointiainetta ja pyyhkeitä on saatavilla kulkureiteillä sekä suorituspaikoilla. Säilytetään myös riittävä etäisyys muihin ja vältetään turhaa oleskelua pukuhuoneissa tai hallin aulassa.  

Hallin yleisötapahtumissa edellytämme katsomoissa käytettävän maskia. Seisomapaikoille saa ottaa korkeintaan 20 henkilöä. Tapahtumajärjestäjä voi voi asettaa yleisölle sisäänpääsyn edellytykseksi koronapassin. 

Toimimalla yhteisten sääntöjen mukaisesti meillä on mahdollisuus pitää halli toiminnassa koronatilanteen hankaloituessa. Kiitos kaikille asiakkaillemme hyvästä yhteistyöstä!

Lisätietoja terveysturvallisuudesta Urhea-hallissa saa asiakaspalvelustamme, puh. 09 2314 4220 ja urhea-halli@urhea.fi.