Skip to main content

Asiakastiedotteemme 12.4.2022

Kevään ja kesän aukioloajat

Olemme pääsiäisenä avoinna normaalisti. Alla ovat tulevien juhlapyhien aukioloaikamme:

Vappuaatto la 30.4. klo 9-18
Vappupäivä su 1.5. klo 10-21
Helatorstai 26.5. normaalisti avoinna
Juhannusaatto pe 24.6. klo 9-14
Juhannuspäivä la 25.6. SULJETTU

Kesän ajaksi aukioloaikamme muuttuvat. Olemme avoinna 20.6.-31.7. seuraavasti:

Arkisin klo 7-19
Lauantaisin klo 9-17
Sunnuntaisin klo 10-18

Vakiovuoroista on kesätauko 20.6.-31.7., poikkeuksena yleisurheilutila, jonka vakiovuorojen kesätaukoa alkaa jo 1.6. Vakiovuorot ja aukioloajat palaavat normaaliin elokuun ensimmäisellä viikolla 1.8.

Muistutus pukuhuoneiden käytöstä

Haluamme muistuttaa teitä pukuhuoneista ja käytössänne olevista tavaralokerikoista. Pyydämme teitä jättämään pukuhuoneisiin ainoastaan ulkovaatteet ja kengät treenin ajaksi. Laukut ja muut tavarat tulisi viedä urheilutiloissa sijaitseviin säilytyslokeroihin, jotta kaikkien käyttäjiemme vaatteet ja kengät mahtuvat pukuhuoneisiin. Pukuhuoneita ei ole tarkoitettu tavaroiden säilyttämiseen tai kuivaamiseen treenien välillä, vaan omat tavarat tulee ottaa mukaan pukuhuoneesta jokaisen käynnin jälkeen. Näin voimme taata jokaisen asiakkaamme viihtymisen tiloissamme. Välitättehän tiedon myös harjoitusryhmienne jäsenille. Kiitos yhteistyöstänne!

Laitteiden käyttöohjevideoita katsottavissa

-1- ja -2-kerroksissa olevien ajanottokennojen sekä -1-kerroksessa olevan hyppytestilaitteiston lyhyet käyttöohjevideot ovat katsottavissa Urhea-hallin Youtube-kanavalla. Laitteiden vieressä on qr-koodit, joiden kautta pääsette kätevästi katsomaan videot suorituspaikalla. Tulemme tekemään lisää käyttöohjevideoita eri laitteistamme edelleen ja lisäämme ne vastaavalla tavalla katsottaviksi.

#urheahalli tuo somepostauksesi näkyviin

Urhea-hallin verkkosivustolle on tuotu ns. someseinä. Käyttämällä aihetunnistetta #urheahalli somepostauksenne Instagramista tai Twitteristä tulee näkyviin urhea-halli.fi -sivustolle! Kannustamme rohkeasti lisäämään tunnisteen, olisi mukavaa nähdä tunnelmianne hallista!

Urhean Instagram-tilillä @urheaofficial seurasimme viime viikonloppuna hallin siivouspäällikkö Saara Rutin työpäiviä. Jos et huomannut Saaran stooreja, kannattaa käydä katsomassa ne profiilistamme kohokohdista!

Mikäli teillä on kysyttävää tai haluaisitte saada lisätietoja, voitte aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla. Toki autamme teitä myös paikanpäällä.

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!

Terveisin,
Urhea-hallin henkilökunta
Puh. 09 2314 4220
urhea-halli@urhea.fi