Skip to main content

Urhea-hallin avautuminen on alle viikon päässä! Uusien tilojen ja toimintojen myötä olemme rekrytoineet uutta henkilökuntaa kesän aikana. Asiakaspalvelussa Urhea-hallissa palvelevat Isabel Coloma ja Tomi Tuuha, jotka ovat päässeet perehtymään työtehtäviinsä viikon verran.

Urheilijoiden kanssa töihin

Tanssinopettajana ja personal trainerina aikaisemmin toiminut Isabel on innoissaan uudesta työstään. “Konsepti on Urheassa tosi mielenkiintoinen ja haluan olla mukana rakentamassa tällaista urheilijoille”, Isabel sanoo.  Erityisesti urheilutapahtumien järjestämiseen osallistuminen ja urheilijoiden arjen helpottaminen ovat tärkeitä asioita Isabelille. Kehitystyö kiinnostaa, ja samalla Isabel toteaa työnkuvankin olevan vielä hieman tuntematon. “Mitä kaikkea työ pitääkään sisällään, se aukeaa varmasti vasta ajan myötä.”

Tomi Tuuha ja Isabel Coloma asiakaspalvelutiskillä

Huippu-urheilijan näkökulma osana asiakaspalvelua

Entinen telinevoimistelija ja vuoden 2010 hypyn Euroopanmestari Tomi Tuuhan reitti Urhea-hallin asiakaspalveluun on ollut monivaiheinen. Tomi on valmistunut vuoden 2020 alussa lentäjäksi, mutta alan työtilanne on ymmärrettävästi ollut heikko. Niinpä Tomi hakeutui Urhea-halliin, jonka aukeaminen aiheuttaa hänelle entisenä Mäkelänrinteen urheilulukiolaisenakin lämpimiä tuntemuksia. “Vaikka en enää urheilekaan, tuntuu silti henkilökohtaisestikin unelmien täyttymykseltä, että halli seisoo nyt tässä ja toiminta alkaa”, Tomi kuvailee.

Huippu-urheilijan näkökulma on Tomille tuttu ja myös käyttäjät ovat osin tuttuja, sillä Tomin entinen valmentaja ja tuttuja urheilijakollegoja tulee asiakkaiksi. Tomin urheilijakokemuksesta on varmasti hyötyä myös asiakaspalvelussa.

Tervetuloa Isabel ja Tomi!