Skip to main content

Elokuussa avautuvaan Urhea-halliin on palkattu lisää henkilökuntaa! Maanantaina 17.5.2021 työnsä aloitti Sandra Coloma, joka tulee toimimaan asiakaspalvelun vuoropäällikkönä Urhea-halli Oy:n puolella. Sandra tulee Urheaan Terveystalosta, josta hänellä on kokemusta sekä asiakaspalvelusta, että resurssien suunnittelusta. 

Toimitusjohtaja Simo Tarvonen kuvailee Urhean muutosten olevan melko suuria. “Meille Urheaan tulee Urhea-hallin ja Urhea-kodin toimintojen myötä myös täysin uusia toimintoja, ja niihin liittyen täysin uusia toimenkuviakin. Sandralla on Urhea-hallissa tärkeä ja näkyvä rooli”, Tarvonen arvioi.

Nainen seisoo vastaanottotiskin edessä kyynärpää tiskiin nojaten

Sandran oma urheilijatausta myös Urheassa 

Jonkinlainen ympyrä myös sulkeutuu, sillä Sandra on itsekin ollut opiskeluaikanaan Urhean jäsen harrastaessaan muodostelmaluistelua.  Liikuntaneuvojan ja hierojan taustan omaava Sandra kertoo paluun urheilun pariin yhdistettynä asiakaspalveluun tuntuvan omalta unelmien työltä, kun voi olla mukana takaamassa muillekin mahdollisimman sujuvan arjen urheilun ja opiskelun parissaSandra summaa tavoitteitaan Urheassa määrätietoisesti: “Pyrimme luomaan sujuvan ja erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen kaikille urhea-hallin asiakkaille, ja pyrin myös vaikuttamaan hyvään työyhteisöön omalla esimerkilläni ja iloisuudellani.” 

Tervetuloa Sandra!