Skip to main content

Jane ja Aatos Erkon säätiön on päättänyt lähteä tukemaan Urhea-hallin rakentamista 1,5 M €:lla. Avustus on varsin merkittävä ja sillä on kauaskantoiset vaikutukset aina hallin käyttötalouteen saakka. Halliyhtiön oman pääoman kasvaessa pankkilainan osuutta pystytään vähentämään.

  • Säätiö arvostaa, että Urhea-halli tarjoaa mahdollisuuden urheiluun ja liikuntaan myös koululaisille ja harrastajille. Lisäksi urheilijat saavat kokonaisvaltaista valmennusta vaativalle uralleen, kertoo Jane ja Aatos Erkon säätiön asiamies Marja Leskinen.
  • Tämän tyyppisten avustusten avulla pyrimme pitämään hallin käyttäjien kulut mahdollisimman matalina. Jane ja Aatos Erkon säätiön avustus on avustus myös Urhea-hallia tulevaisuudessa käyttäville urheilijoille ja urheiluseuroille. Iso kiitos säätiölle halliyhtiön, urheilijoiden ja urheiluseurojen puolesta, suitsuttaa Simo Tarvonen halliyhtiön uutta tukijaa.

Urhea-hallin omistajana on Urhea-halli Oy. Osakeyhtiön pääomistajina ovat Urhea-säätiö ja Helsingin kaupunki. Lisäksi pienosakkaina ovat Kisakalliosäätiö, Urheiluopistosäätiö, Suomen Voimisteluliitto, Suomen Urheiluliitto ja Koripallosäätiö. Halliyhtiö on kirjannut, ettei se jaa osakkailleen osinkoja. Mahdollinen ylijäämä käytettään hallin ja siinä olevien toimintojen kehittämiseen.

Lisätiedot:

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia ja Urhea-halli

Toiminnanjohtaja Simo Tarvonen

p. 050 583 6513

simo.tarvonen@urhea.fi