Skip to main content

Koronapassi käyttöön Urhea-hallissa

Urhea-hallissa otetaan käyttöön aluehallintoviraston uudet koronaohjeet. Tiistaista 7.12.2021 alkaen olemme ottaneet käyttöön koronapassin. Passi tarkistetaan sisääntulossa. Koronapassi ei koske hallissa harjoittelevia alle 16-vuotiaita, ammattilaisia (ovk- tai akatemiakortin lunastaneet) eikä Mäkelänrinteen lukion tai muiden oppilaitosten opiskelijoita, jotka harjoittelevat osana koulupäivää Urhea-hallissa.

Koronapassi tarkistetaan lukijasovelluksella skannaamalla QR-koodi kännykästä tai paperitodistuksesta. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi tarvittaessa henkilötodistuksella. Koronatodistuksen lukija ei kerää tai tallenna todistusten tietoja eikä sillä pysty näkemään henkilön terveystietoja. Jos sovellus lukee todistuksen hyväksytyksi, ruudulle tulee näkyviin henkilön nimi ja vihreä väri. Jos todistus hylätään, ruudulle ei tule nimeä vaan vain punainen väri.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä koronatoimenpiteiden suhteen. Olemme pystyneet toimimaan koko syksyn ajan terveysturvallisesti, ja hallissa toimivat urheilijat ja valmentajat ovat noudattaneet hygieniaohjeita kiitettävästi. Yhdessä voimme vaikuttaa siihen, että saamme pitää hallin ovet avoinna myös tulevina kuukausina!