Skip to main content

Urhea-koti tarjoaa mahdollisuuden sekä pidempiaikaiseen että lyhyempään majoittumiseen keskellä Urhea-kampusta. Muutamia pitkäaikaisia asuntoja on edelleen vapaana.

Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan vapaana oleviin opiskelija-asuntoihin sekä lyhytaikaisen majoituksen huoneisiin, kun Urhea-kodissa pidetään ovet avoinna yleisölle to 9.9. klo 15-18! Tilaisuuteen ilmoittaudutaan Urhea-kodin alaovella, osoite on Mäkelänrinne 4. Vierailijoilla on oltava maskit. Saavuthan tilaisuuteen vain terveenä.

Asuntoja vielä vapaana

Urhea-kampuksen asuintalossa Urhea-kodissa on yhteensä 166 asuinhuonetta, josta suurimpaan osaan ovat muuttaneet asukkaat elokuun aikana. Niin Mäkelänrinteen urheilulukiossa, muissa toisen asteen oppilaitoksissa kuin korkeakouluissakin opiskelevia nuoria urheilijoita asuu kirjaimellisesti kivenheiton päässä Urhea-hallista.

Joitakin asuntoja on vielä vapaana, joten edelleen on mahdollisuus hakea yksiötä, kahden huoneen kaverikämppää tai paikkaa neljän hengen soluasunnosta.

Ikkunallinen huone, jossa on sänky, kirjoituspöytä ja tuoli sekä nojatuoli

Valoisissa lyhytaikaisen majoituksen huoneissa on siisti kalustus. Opiskelija-asunnot vuokrataan kalustamattomina.

Lyhytaikainen majoitus kisamatkoille

Urhea-koti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myös ryhmälle esim. viikonlopun majoitukseen, sillä majoituskapasiteettia on 16 henkilölle, ja lisävuoteilla on mahdollisuus muutamaan varapaikkaan.

Myös vuoristo-olosuhteissa asuminen mahdollista

Urhea-kodin lyhytaikaiset asunnot mahdollistavat myös hypoksia- eli vuoristo-olosuhteissa asumisen. Samassa kerroksessa hypoksiahuoneiden kanssa sijaitsee myös hypoksiaharjoitteluhuone, joten hypoksia-altistuksen kokonaisvaltainen onnistuminen voidaan toteuttaa menestyksekkäästi Urhea-kodissa.

Hinnat

Asunnon koko / Hinta/hlö/vrk (sis. alv 10%)

Yksiö 68€
Kaksio 64€
4h solu 60€
Varavuode 30€

Lisätiedot, hakemukset ja varaukset

Opiskelija-asunnoista lisätietoja antaa Jouni Kinnunen, puh 046 878 2208, email jouni.kinnunen@urhea.fi.

Lyhytaikaisesta majoituksesta ja hypoksia-asumisesta lisätietoja antaa Urhea-hallin asiakaspalvelu, puh 09 2314 4220, urhea-halli@urhea.fi.

www.urheakoti.fi