Skip to main content

Osallistu Urhea-hallin asiakaskyselyyn – voita reppu!

Urhea-hallia käyttäviltä urheilijoilta ja valmentajilta tiedustellaan asiakaskokemuksia hallin ensimmäisiltä aukioloviikoilta. Mikäli olet Urhea-hallin asiakas, joko urheilija tai valmentaja, pyydämme ystävällisesti Sinua kertomaan arvokkaan mielipiteesi! Linkki kyselyyn

Kyselyn tarkoitus on mitata asiakaskokemusta sekä löytää mahdollisia kehityskohteita, jotta asiointi Urhea-hallilla olisi mahdollisimman sujuvaa. Kyselyyn vastaaminen kestää noin neljä minuuttia ja kyselyyn on mahdollista vastata 15.9.-29.9.2021 välisenä aikana. Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan upea Urhea-reppu. Arvontavoitosta ilmoitetaan sähköpostitse ja palkinto on noudettavissa Urhea-hallin asiakaspalvelupisteeltä.

Kysely liittyy Laurea-ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelija Meri Hoffrénin opinnäytetyöhön. Kyselyn tuloksia hyödynnetään kehittämistarkoituksiin. Yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiin eikä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Tuloksista tullaan julkaisemaan lyhyt kooste Urhean sosiaalisen median kanavissa sekä verkkosivuilla.