Skip to main content

Urhea-halli hakee osa-aikaisia siivoustyöntekijöitä

Haluatko työskennellä suomalaisen urheilun näköalapaikalla? Helsingissä Mäkelänkadulla sijaitsee Urhea-kampus, joka koostuu huippu-urheilijoiden arkiharjoituskeskuksesta Urhea-hallista, urheilijoiden asuintalosta ja Mäkelänrinteen lukiosta.

Urhea-hallia arvioidaan vuosittain käyttävän jopa 10 000 urheilijaa käyntikertojen noustessa miljoonaan. Hallissa toimii valtakunnallinen Olympiavalmennuskeskus ja urheilijoille on tarjolla laajat terveyspalvelut. Urhea-hallin ja Kisakallion Urheiluopiston yhteinen palveluorganisaatio huolehtii kiinteistön ja liikuntapaikkojen ylläpidosta, aulapalveluiden asiakaspalvelusta sekä siivouksesta.

Haemme Urhea-halli Oy:n työsuhteeseen henkilöitä, jotka innostuvat uuden rakentamisesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Tavoitteenamme on, että hyvä palvelu näkyy suomalaisen urheilun menestyksenä. Siivoustyöntekijänä toteutat laadukasta siivoustyötä sekä asiakkaan huomioimista Urhea-hallilla. Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin.

Siivoustyön kokemuksesta tai siivousalan koulutuksesta on etua, ja kokemus palvelualan työtehtävistä katsotaan myös eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi. Englannin kielen hallinnasta on hyötyä. Olet positiivisen asenteen omaava ja itseohjautuva henkilö, joka olemuksellaan luo energistä ilmapiiriä ja tekemisen meininkiä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä pidät tiimissä toimimisesta.

Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen saara.ruti@urhea.fi. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö siivouspalvelutiimiimme ja mitkä asiat koet keskeiseksi tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Haastatteluun kutsumme sinut henkilökohtaisesti ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksen pikimmiten!