Skip to main content

Urhea-halli Oy ja Jatke Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Urhea-hallin runko- ja sisustusvaiheen pääurakasta. Tällä hetkellä käynnissä ovat mittavat maanrakennustyöt, joiden jälkeen ensi keväänä käynnistyy urheiluhallin rungon rakentaminen.

Urhea-hallin rakentaminen toteutetaan kahtena pääurakkana – maanrakennusurakkana ja rakennusurakkana. Muut rakentamisen osat toteutetaan rakennusurakalle alisteisina alisteisina sivu-urakoina. Viime kevään ja kesän aikana toteutetun kilpailutuksen tuloksena runko- ja sisustusvaiheen pääurakoitsijaksi valikoitui Jatke Oy.

  • Olemme iloisia, että saimme osaavan ja luotettavan urakoitsijan rakentamaan tätä ainutlaatuista kohdetta. Vaatimustasomme on korkea niin laadun kuin aikataulujen ja budjetinkin suhteen, joten Jatke oli meille lopulta varsin selkeä valinta, kertoo Urhea-halli Oy:n toimitusjohtaja Simo Tarvonen.

Myös Jatke Oy:lle hanke on tärkeä niin sen suuruuden kuin kansallisen merkittävyydenkin kannalta.

  • Tämä on meille merkittävä kohde ja olemme iloisia, että saamme olla toteuttamassa tätä suomalaisen urheilun keskeisintä hanketta. Uskomme, että yhdessä onnistumme rakentamaan toimivan ja laadukkaan kokonaisuuden suomalaisille urheilijoille, toteaa Jatke Oy:n toimitilarakentamisen johtaja Pauli Karjalainen.

Urhea-kampuksen maanrakennustyöt alkoivat viime kesän aikana kolmessa vaiheessa – kesäkuussa koulun laajennus ja peruskorjaus, heinäkuussa HOAS-asuinkerrostalon rakentaminen ja elokuussa Urhea-hallin maanrakennustyöt. Nyt käynnissä ovat laajamittaiset maanrakennustyöt, jotka asuinkerrostalon ja koulun laajennuksen osalta alkavat olla päätöksessään. Urheiluhallin osalta maanrakentaminen jatkuu vielä ensi kevääseen, jonka jälkeen halli lähtee kohoamaan ylöspäin.

Urhea-hallin maanrakennustöistä vastaa SRV-infra Oy.

Kuvateksti: Urhea-halli Oy ja Jatke Oy allekirjoittivat urakkasopimuksen Urhea-hallin rakentamisesta. Kuvassa vasemmalla Urhea-halli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sampo Suihko, keskellä Jatke Oy:n toimitilarakentamisen johtaja Pauli Karjalainen ja oikealla Urhea-halli Oy:n toimitusjohtaja Simo Tarvonen.