Skip to main content

Urhea-halli palaa täyteen toimintaan 1.2. alkaen!

Hyvät asiakkaamme, 

meillä on ilouutisia! Etelä-Suomen Avi on kumonnut koronaan liittyvät liikuntarajoitukset 1.2. alkaen. Tämän seurauksena kaikki aikuiset voivat palata harjoituksiin Urhea-halliin 1.2. alkaen, eikä koronatodistusta vaadita.  

Aukioloajat normaaliksi 

Rajoitusten poistumisen myötä myös aukioloaikamme palautuvat takaisin normaaliksi 1.2. alkaen. Urhea-hallin normaalit aukioloajat ovat 

Ma-pe 7.00-22.00 

La 9.00-19.00 

Su 9.00-21.00 

Yleisötilaisuuksiin enintään 50 hlöä

Sulkupäätöksen kumoamisen seurauksena myös kokoontumisrajoitukset ovat lieventyneet. Sisätiloissa voi jatkossa järjestää enintään 50 hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, jos osallistujilla on määritelty istumapaikka.  

Urhea-hallin kokoustiloja voi jälleen varata joko varauspalvelumme kautta taikka asiakaspalvelustamme, puh. 09 09 2314 4220 tai urhea-halli@urhea.fi.  

Ohjeet altistumisen varalle 

Mikäli asiakkaallemme tulisi tieto korona-altistuksesta, toimintaohjeemme ovat seuraavat:  

Jos henkilö on saanut täyden rokotussarjan, ja saa tiedon altistuksesta, hän voi jatkaa harjoittelua normaalisti. Mikäli rokotuksia ei ole, altistuksen seurauksena tulee pitää viiden päivän tauko, jonka jälkeen voi palata, mikäli oireita ei ole tullut. Sairastamisen jälkeen voi palata takaisin harjoittelemaan, kun kaksi oireetonta päivää on takana.  

Muistutamme, että sairaana tai oireisena ei voi tulla Urhea-halliin. 

Terveysturvallisuusohjeita noudatetaan edelleen 

Vaikka liikuntatilojen sulku on nyt kumottu, haluamme edelleen painottaa terveysturvallisuuden tärkeyttä. Maskia käytetään Urhea-hallissa muualla, paitsi urheilusuorituksen aikana, siis myös valmennettaessa. 

Kädet pestään saippualla usein ja huolellisesti. Suosittelemme myös käyttämään käsidesiä ja desinfioimaan hallin välineet aina käytön jälkeen. Pyritään pitämään riittävää etäisyyttä muihin ja vältetään turhaa oleskelua pukuhuoneessa ja muissa hallin tiloissa.  

Sairaana ei voi tulla Urhea-halliin. 

Kiitos kärsivällisyydestänne 

Hyvät asiakkaat, haluamme kiittää teitä kaikkia kärsivällisyydestänne ja yhteistyöstänne näinä hankalina koronarajoitusten aikana. Toivotamme ilomielin myös aikuiset takaisin kentille ja saleille! On ilo saada kaikki asiakkaamme takaisin ja hallimme täyteen toimintaan. 

Tervetuloa ja nähdään Urhea-hallissa! 

Terveisin, Urhea-hallin henkilökunta