Skip to main content

Urhea-kampus on 1-vuotias!

Urhea-hallin ovet avautuivat ensimmäistä kertaa vuosi sitten, 1.8.2021. Samana päivänä muuttivat myös ensimmäiset asukkaat kampuksella olevaan Urhea-kotiin. Tänään maanantaina juhlimme ensimmäistä vuosipäiväämme!

Vuoden aikana Urhea-hallin tapahtuma-areenalla on ollut yhteensä 110 tapahtumaa, joista 96 on ollut koripallo-otteluita. Lisäksi Helsingin Paini-Miehet ovat järjestäneet yhden painiturnauksen ja Pakilan Voimistelijat järjestivät keväällä voimistelukilpailut. Lisäksi areenalla on järjestetty sekä vanhojentansseja että lakkiaisia. Areena soveltuukin erinomaisesti näiden tapahtumien järjestämiseen.

Urhea-hallin areena koripalloareena-muodossa, kaikki katsomot auki ja katsomoissa paljon katsojia. Koripallojoukkueet kentän laidalla koolla omien vaihtopenkkiensä luona.

Toinen vuosi tuo mukanaan uusia lajeja halliin

Tapahtumat suunnitellaan huolellisesti alusta loppuun ja palvelutiimimme pitävät huolen siitä, että tapahtumien aikana hallissa kaikki toimii. Urhea-hallin tapahtumatuottaja Miki Maunula kuvailee ensimmäistä vuotta antoisaksi pandemian vaikutuksista huolimatta ja kertoo hallin käyttäjien antaneen runsaasti positiivista palautetta.

“Tulevana vuonna hallin puitteita päästään hyödyntämään entistä laajemmin ja Urhea Areenalla tullaan näkemään uusia lajeja, kuten salibandya ja cheerleadingia. Koripallopelejä meillä on lähes joka viikonloppu, joihin suurimpaan osaan on vapaa pääsy. Tapahtumista tiedotetaan pääasiassa somen kautta. Tervetuloa!”

Yhteistyötä ja kehitysideoita

Hallin eri tiloissa on ollut yhteensä 48 eri ilta- ja viikonloppukäyttäjää, jotka ovat olleet eri lajien urheiluseuroja sekä lajiliittoja. Urhea-hallissa liikkuvat monipuolisesti maamme kärkiurheilijoiden ja huipulle pyrkivien urheilijoiden lisäksi myös lapset sekä kuntoliikkujat. Asiakaspalvelun näkökulmasta ensimmäinen vuosi on sujunut todella hyvin.

Urhea-hallin areenalla viisi painimolskia ja katsomot auki, painijoita molskeilla

”Olemme saaneet paljon todella hyvää palautetta, mutta myös hyviä kehitysideoita käyttäjiltä. Odotamme että yhteistyö seurojen ja liittojen kanssa sujuu ensi vuonnakin yhtä hyvin ja jopa vieläkin paremmin, kun toiminta kehittyy”, summaa asiakaspalvelupäällikkö Sandra Coloma.

Aukioloajat palaavat normaaliin nyt elokuun alusta alkaen. ”Toivotan lämpimästi tervetulleeksi niin meidän uudet seurakumppanimme kuin vanhat, tututkin asiakkaamme!”

Urhea-hallin areenalla voimistelukanveesi, jolla kolme joukkuetta seisoo rivissä katsomoon päin.

Mahdolliset voitot urheilijoiden hyväksi

Urhea-halli Oy on voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka ei jaa omistajilleen osinkoja. Varat käytetään hallin kehittämiseen ja käyttövuokrien pitämisessä niin edullisina, että perheillä on varaa nuoren urheiluharrastukseen. Jokaisen yhteistyökumppanin 10 000 € tuki hallille mahdollistaa salimaksujen alentamisen 1 %:lla.

Halliyhtiön osakkeenomistajia ovat Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea, Helsingin kaupunki, Koripallosäätiö, Suomen Urheiluliitto, Suomen Voimisteluliitto, Kisakallion urheiluopistosäätiö ja Urheiluopistosäätiö.