Tilat

Upeat urheilutilat, toimiva tapahtuma-areena sekä käytännölliset kokoustilat, mukavaa majoitusta unohtamatta!

Maailmanluokan tilat keskellä Helsinkiä

Urhea-hallin 8000 neliön urheilutilat tarjoavat ensiluokkaiset harjoittelumahdollisuudet huipulle pyrkiville ja jo huipulla oleville urheilijoille. Urheilutilojen lisäksi hallissa on erikokoisia kokoustiloja.

1100 istumapaikan ja 300 seisomapaikan Urhea-areena soveltuu erinomaisesti erilaisten urheilu- ja seminaaritapahtumien järjestämiseen.

Urheilutiloja vuokrataan urheiluseurojen käyttöön ilta- ja viikonloppuaikoina. Vuoron varaaminen edellyttää sopimuksen solmimista vakiovuoroista, tiloja ei vuokrata yksittäisinä varauksina. Vapaita vuoroja voi tiedustella Kaisa Vikkulalta, kaisa.vikkula@urhea.fi.

Täällä voit myös majoittua

Urhea-kampuksella sijaitseva Urhea-koti tarjoaa mahdollisuuden majoittua lyhyemmäksi ajaksi harjoitusolosuhteiden viereen. Lyhytaikaiseen majoitukseen tarkoitetut huoneet voidaan myös asettaa vuoristo-olosuhteita vastaavaksi altistettavan tarpeiden mukaisesti erillistä suunnitelmaa noudattaen.

Toimimme Suomalaisen urheilun hyväksi

Urhea-halli Oy on voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka ei jaa omistajilleen osinkoja. Varat käytetään hallin kehittämiseen ja käyttövuokrien pitämisessä niin edullisina, että perheillä on varaa nuoren urheiluharrastukseen. Jokaisen yhteistyökumppanin 10 000 € tuki hallille mahdollistaa salimaksujen alentamisen 1 %:lla.

Halliyhtiön osakkeenomistajia ovat Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea, Helsingin kaupunki, Koripallosäätiö, Suomen Urheiluliitto, Suomen Voimisteluliitto, Kisakallion urheiluopistosäätiö ja Urheiluopistosäätiö.