URHEA-halli | Tilat
6979
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6979,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Tilat

URHEILUHALLI

Kaikkiaan Urhea-hallin pinta-ala on yli 14 000 m2.

TELINEVOIMISTELU

Urhea-hallin alimpaan kerrokseen tulee 1400 m2 telinevoimistelutilat, joihin tulee niin miesten kuin naistenkin telineet.

RYTMINEN VOIMISTELU

Urhea-hallin toiseen kerrokseen tulee kaksi täysimittaista rytmisen voimistelun salia nousevalla väliseinällä. Saleja voi hyödyntää muutkin voimistelulajit, kuten joukkuevoimistelu. Voimistelusalien koko on 630 m2.

YLEISURHEILU

Urhea-hallin alimpaan kerrokseen tulee 138 m neliratainen juoksusuora, pituus- ja kolmiloikkapaikka sekä heittoharjoittelupaikka. Kaikkiaan yleisurheilutiloja rakentuu 1700 m2.

KORIPALLO

Urhea-hallin toiseen kerrokseen tulee kaksi täysimittaista koripallosalia, jotka voidaan yhdistää yhdeksi areenakentäksi. Areenakenttään tulee neljälle sivuille katsomot noin tuhannelle hengelle. Kaikkiaan koripallokenttien pinta-ala on 2000 m2.

KAMPPAILULAJIT

Urhea-hallin toiseen kerrokseen tulee painille kaksi täysimittaista molskia ja judolle kaksi täysimittaista tatamialuetta. Alueet voidaan yhdistää yhdeksi suureksi alueeksi. Kokonaismitaltaan alueet ovat kooltaan 920 m2.

YLEIS- JA VOIMAHARJOITTELU

Urhea-hallin alimpaan kerrokseen tulee noin 800 m2 voimaharjoittelualue ja hallin toiseen kerrokseen neliratainen 84 m:n pituinen juoksusuora eri lajien urheilijoiden yleisharjoittelukäyttöön.

PELISALIT

Urhea-hallin toiseen ja neljänteen kerrokseen tulee kolme pelisalia. Salien koko on yhteensä 230 m2.

FYSIOTERAPIA JA LIHASHUOLTO

Urhea-hallin kolmanteen ja neljänteen kerrokseen tulee fysioterapiaan ja lihashuoltoon tarkoitettuja tiloja, joihin tulee kuntoutus- ja harjoitteluhuone sekä useita hoitohuoneita. Pukuhuoneiden suihkutiloihin sijoitetaan kylmähoitolaitteita.

ASIANTUNTIJOIDEN TILAT

Eri alojen asiantuntijoille, kuten psyykkiselle ja ravintovalmennukselle, tulee pienryhmätyöskentelyyn soveltuvia työtiloja hallin kuudenteen kerrokseen.

PUKUHUONETILAT

Urhea-halliin tulee runsaasti pukuhuonetiloja. Ne sijoittuvat hallin ensimmäiseen, toiseen ja kolmenteen kerrokseen.

URHEILULÄÄKÄRI JA TESTIASEMA

Urhea-hallin viidenteen kerrokseen sijoittuvat urheilulääkäri- ja testiasema. Samaan kerrokseen sijoitetaan myös tutkimustoimintaa.

HYPOXIA-ALUEET

Asuinkerrostalon alakertaan tulee kymmenen asuntoa, joiden huoneilmaan voidaan säätää alhaisempi happimäärä ja näin simuloida vuoristo-olosuhteita. Huoneiden välittömään läheisyyteen tulee myös harjoitteluhuone, jossa voidaan harjoitella ohuemmassa ilmanalassa.

TOIMISTO- JA KOKOUSTILAT

Urhea-hallin kuudenteen kerrokseen tulee toimistotilat Urhea-säätiölle sekä valmentajille ja muille asiantuntijoille. Kokoustilat palvelevat myös kampuksen ulkopuolisia tahoja.

↓