Urhea-hallin urheilutilat on tarkoitettu huipulle pyrkiville ja jo huipulla oleville urheilijoille. Urheilutiloja vuokrataan urheiluseurojen käyttöön ilta- ja viikonloppuaikoina. Vuoron varaaminen edellyttää sopimuksen solmimista vakiovuoroista, tiloja ei vuokrata yksittäisinä varauksina. Vapaita vuoroja voi tiedustella Kaisa Vikkulalta, kaisa.vikkula@urhea.fi.

Tarkempia tietoja tiloista voi katsoa alla olevista kuvista. (Jos kuva ei käänny kursori kuvan päälle viemällä, klikkaa kuvaa saadaksesi tekstit näkyviin.)

 

Urheiluhalli
Kaksi täysimittaista koripallokenttää muuntuvat 1100 istumapaikan ja 300 seisomapaikan tapahtuma-areenaksi.
Koripallo
Hallissa on kaksi täysimittaista koripallokenttää, joissa molemmissa on viisi koria harjoituksia varten. Yhdistämällä kentät tila muuntuu upeaksi Urhea-areenaksi.
Rytminen voimistelu
Rytmisen voimistelun salissa on kaksi kanveesia, joita erottaa nouseva ja ääntäeristävä väliseinä. Salin korkeus 12m, koko yhteensä 630 m2.
Kamppailulajit
Kamppailutilassa on kaksi painimolskia ja kaksi tatamia judolle, jotka voidaan erotella väliverholla. Yhdistämällä molskit ja tatamit tila muuntuu yhteensä 920 m2 alueeksi.
Telinevoimistelu
Telinevoimistelusalissa ovat sekä miesten että naisten telineet, salin koko on 1400 m2.
Yleisurheilu
Yleisurheilutiloina ovat 138m neliratainen juoksusuora, pituus- ja kolmiloikkapaikka sekä heittoharjoittelupaikka. Tilojen koko yhteensä 1700 m2.
Voimaharjoittelu
Voimaharjoittelutilassa on mm. 16 nostolavaa, aerobinen alue sisältäen kuntopyörät, WATT-biket, juoksumatot ja soutulaitteet, kuntopalloseinä.
Peilisali
Valoisan peilisalin pinta-ala on 157 m2.
Taitosali
78 m2 salissa on peilit ja balettitangot.
Yleisharjoittelutila
Yleisharjoittelutilassa on juoksusuora, voimailualue, kuntopalloseinä sekä spinning-pyöriä. Koripalloilijoiden, voimistelijoiden ja kamppailijoiden vapaassa käytössä, kamppailijoilla myös osana treeniä.
Training room
Training room on fysioterapiatilojen yhteydessä oleva treenisali fysioterapeuttiseen- ja fysiikkaharjoitteluun sekä kuntoutujien käyttöön. Varaus training roomiin tehdään Urhean henkilöstön kautta.
AlterG
AlterG® – Anti-Gravity juoksumatto on tarkoitettu juoksu- ja kävelyharjoitteluun tilanteissa, joissa on tarve keventää iskutusta esimerkiksi vamman tai vaivan kuntoutuksen yhteydessä. Voit varata ajan Urhea-hallin asiakaspalvelusta puh. 09 2314 4220 tai sähköpostitse urhea-halli (at) urhea.fi.