Skip to main content

Myös Urhea-hallissa varaudutaan sähkönjakelun keskeytyksiin

Hyvät Urhea-hallin asiakkaat,

myös Urhea-hallissa joudutaan varautumaan mahdollisiin alueellisiin katkoksiin sähkönjakelussa. Katkot voivat olla kestoltaan 1-2 tuntia tai pidempiaikaisia, jopa 12 tunnin kestoisia. Katkoja saattaa tulla mihin kellonaikaan tahansa, mutta suurin riski rajoituksiin on arkena klo 9-10 ja klo 16-18 välisinä aikoina. Saamamme tiedon mukaan sähkökatkoista tullaan ilmoittamaan etukäteen.

Sähkönjakelun keskeytyessä muutoksia hallin toiminnassa

Halli joudutaan sulkemaan sähkökatkon ajaksi ja urheilutilat joudutaan tyhjentämään, sillä hallin mm. valaistus tai ilmanvaihto eivät toimi ilman sähköä. Lämmitys ei ole käytössä eikä lämmintä vettä tule. Aulan kulkuportit eivät toimi sähkökatkon aikana, joten kulku tapahtuu porttien vieressä olevista ovista.

Halliin tullessa puhelin kannattaa olla ladattuna ja mahdollinen varavirtalähde kannattaa olla mukana, sillä sähkökatkon aikana sitä ei voi ladata.

Sähkökatkon aikana hissiä ei voi käyttää.

Urhea-hallissa toimivat sähkökatkon aikana kulunvalvonta ja poistumisvalaistus.

Varautuminen 1-2 tunnin katkoihin:

Halli suljetaan 15min ennen arvioitua sähkökatkon alkamisaikaa.

  • Sähkökatkoista tulee tieto hallin asiakaspalveluun etukäteen. Asiakaspalvelu tiedottaa asiakkaita tulevasta sähkökatkosta kuulutuksin.
  • Harjoitusryhmästä vastaava valmentaja kokoaa koko harjoitusryhmänsä rauhallisesti yhteen ja varmistaa, ettei kukaan jää pimeisiin tiloihin (wc, suihkutilat) tai käytäville. Ryhmä ottaa omat vaatteet ja tavarat mukaan ja poistuu harjoitustilasta asiakaspalvelijoiden ohjeistamalle paikalle (sisätila).
  • Ryhmästä vastuussa oleva valmentaja ilmoittaa asiakaspalvelutiskillä, kun hänen ryhmänsä on poistunut harjoitustilasta. Asiakaspalvelu antaa lisäohjeita.
  • Lyhyiden katkojen aikana wc:t toimivat.

Ennalta varoittamatta tulevat katkot:

  • Odotetaan rauhassa lisäohjeita siinä tilassa, missä sillä hetkellä ollaan. Kootaan harjoitusryhmä yhteen ja varmistetaan, ettei kukaan jää pimeisiin tiloihin (wc, suihkutilat) tai käytäville.
  • Asiakaspalvelusta kuulutetaan lisätietoja heti, kun lisätietoa on saatavilla. Jos mitään lisätietoa ei tule 15 minuutin kuluessa, halli joudutaan tyhjentämään. Myös tästä henkilökunta kuuluttaa tai tulee muutoin kertomaan. Tällöin otetaan omat vaatteet ja tavarat mukaan. Urhea-halliin järjestetään tarvittaessa odotustila, eli kukaan ei joudu kylmään odottamaan kyytiä tms.

Myös seurojen on hyvä varautua mahdollisiin sähkökatkoihin ennakkoon miettimällä, kuinka lasten ja nuorten kanssa toimitaan, mikäli harjoitukset joudutaan keskeyttämään katkon ja siitä seuraavan hallin tyhjentämisen vuoksi.

Mahdolliset sähkökatkot aiheuttavat hieman ylimääräistä päänvaivaa meille kaikille, mutta pyritään selviämään näistä yhdessä ja yhteistyöllä. Kiitos ymmärryksestänne!